Новини

СТРИМОНА И ПРИЯТЕЛИ

На 1ви Ноемрви 2008г. СТРИМОНА бе домакин на събитието, което бе под наслов "СТРИМОНА И ПРИЯТЕЛИ".

Поводът

Управителят и на двете дружества "СТРИМОНА" и "СТРИМОНА СТРОЙ" – Станислав Ласков, реализира идеята и желанието си да покани на една обща среща настоящи и бъдещи клиенти на СТРИМОНА, видни представители на обществени организации и структури, както и представители на финансови и организации с не стопанска цел, с целта да осъществи едно взаимно опознаване и да декларира най-напред едни чисто хуманни чуства и отношение към това, което реализира като бизнес.

Призива на поканата за срещата бе " ...Ние, екипът на СТРИМОНА, с удоволствие Ви каним на среща - прием за да отбележим настъпването на сезона на виното и кестените....".

Срещата

На поканата се отзоваха над 150 гости, които бяха посрещнати в базата на СТРИМОНА в град Петрич. Организацията продължи с празнична вечеря, в която младото вино и неповторимият вкус на печени кестени допринесоха допълнително за доброто настроение на всички присъсващи. Трябда да се отбележи, че доста от гостите признаха, че са оставили на страна повечето от излишните официалности и са се оставили да бъдат водени от доброто настроение и от организацията, която бе на едно завидно ниво.

Резултат

От страна на г-н Ласков бе обещано, че срещата ще се превърне в традиция за фирмата. От страна на гостите – впечатлението, което остана във всеки един гост уважил поканата е приятна изненада от желанието за постигане на успехи от страна на екипа в СТРИМОНА, сериозността, с която поемат всеки един ангажимент, резултат на комплекс от фактори като традиционни методи съчетани с новаторско, алтернативно и оригинално поведение от страна на екипа на СТРИМОНА.

На следващия ден

Mладото вино е наистина едно изключително питие, с което не трябва да се прекалява. Въпреки главоболието, което съпътстваше някои от гостите на сутринта, след чаша кафе и след кратка ретроспекция на вечерта (с видимо задоволство) бяха изказани благодарности от страна на гостите за невероятната вечер.