Новини

Стримона Строй ЕООД подкрепи кампанията “Представям си утре…“ организирана от фондация “Добрите дела Волонтайм“.

Кампанията включва есе на тема „Представям си утре…“, по която учащи в университети от цялата страна да пишат. Целта е да се даде възможност на студентите да използват силата на словото и да предадат посланието си към повече хора от обществото, които да ги последват и станат техни съмишленици. Идеята е участниците в конкурса да използват грамотно българското слово, чрез което да представят своята визия за „утрешния ден…“, колкото и абстрактна да е тя. Представата на студентите за бъдещето като причина и предпоставка за действие за постигане на целите утре. Да обрисуват словесно своята представа за стремежите и ценностите, които ще властват в бита ни. Да изградят своеобразна прогноза за състоянието на обществото. Да усетим пулса на поколението, което ще ни води…
Екипът на Стримона Строй ЕООД подкрепи кампанията, защото смятаме, че от голямо значение е младите хора да имат виждане, как биха искали да видят себе си и средата около себе си утре. Имайки някаква представа за това, всеки човек става по-мотивиран в постигане на целите си. Чрез кампанията се създава едно предизвикателство пред студентите, да помислят и предизвикат себе си, представяйки живота си утре. Разказвайки вижданията и очакванията, които имат. Така те сами ще усетят нужната мотивация, за постигане на целите си и осъществяване на мечтите си. Една кампания, създадена да амбицира младите хора днес, за да бъдат успешни и креативни утре!

Церемонията по награждаването се състоя в Нов български университет, където бяха отличени и наградени финалистите. Водещ на събитието по награждаването бе журналистът на NOVA Мирослава Иванова.