Новини

Будител 2017 – Една кампания на радио FM и с подкрепата на ГРУПАТА СТРИМОНА!

Групата СТРИМОНА е партньор на социалната кампания на Радио FM+ „Будител на годината 2017 “, която се организира по случай Деня на народните будители, 1-ви ноември. Фокусът на инициативата е да привлече внимание върху обществени личности и техните каузи, които през изминалата година са извършили стойностни и значими дела със силно духовно послание.
Социалната кампания „Будител на годината“ се радва на голям успех всяка година още от своето първо издание, което се провежда през 2014 година.

По регламент самите слушатели на Радио FM ще имат възможността да гласуват за своя фаворит и да изберат "Будител на годината". Изборът се прави измежду 11 финалисти, които се обявяват през септември, а самият финал е на 1-ви ноември в Деня на народните будители, на който ще бъде обявен победителят от гласуването. Той ще получи специално изработен плакет "Будител на годината" 2017.

Кампанията е чудесен начин да се даде гласност сред обществото на благородни инициативи, като по този начин се изрази уважение, признание и благодарност към техните каузи.

Може да изразите своята подкрепа за кампанията и за съвременните будители участващи в нея, като се включите във финалното гласуване.
Научете повече за инициативата и участниците тук.