Новини

СТРИМОНА СТРОЙ ЕООД, бе вписано в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор

Стримона новини 24.04.2019

СТРИМОНА СТРОЙ ЕООД, бе вписано в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност, като лице, което извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на:

 • Товарподемни кранове:
  1. Мостови и козлови кранове.
  2. Портални и полупортални кранове.
  3. Кранове стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни или несамоходни шасита.

 • Електрически телфери, които не са монтирани на товароподемни кранове.
 • Товарозахващащи приспособления.
 • Стоманени тръбопроводи за транспортиране на гореща вода с температура над 110 C и на които произведението от максималното допустимо налягане в мегапаскали и номиналния диаметър в милиметри е по-голям от числото 100.
 • Стоманени тръбопроводи за транспортиране на водна пара с налягане над 0,6МРа и на които произведението от максималното допустимо налягане в мегапаскали и номиналния диаметър в милиметри е по-голям от числото 100.

"Стримона Строй" бе отличена с приз "Най-добър строител" за 2017 г. от Камарата на строителите в България, ОП - Благоевград

Стримона новини 22.10.2018

На тържествена церемония на 19.10.2018 г. "Стримона Строй" бе отличена с приз "Най-добър строител" за 2017 г. от Камарата на строителите в България, ОП - Благоевград. Приемаме тази награда с голяма отговорност към всички настоящи и бъдещи наши партньори, с присъщата мотивация за още по-добри резултати, но преди всичко с огромна благодарност към целия ни екип за отлично свършената работа през изминалата 2017 г.

Стримона подкрепя кампанията "Локомат за България"

Стримона новини 06.02.2018

Уважаеми съграждани и гости на гр. Петрич,
Стримона и Община Петрич Ви канят на благотворителен концерт и представяне на книгата "Пътуване" от д-р Анелия Хохвартер под надслов "Локомат за България", на 28.02.2018г. в НЧ "Братя Миладинови-1914" гр. Петрич от 18:30ч.
Всички приходи от концерта и разпространяването на книгата ще бъдат предоставени на благотворителната кампания "Локомат за България" за закупуване на първия робот – Локомат в България.
Нека заедно помогнем за осъществяването на една добра кауза.
Покани може да заявите на тел. 0745 69 600 или на лично съобщение в страницата на Стримона във FB.

Будител 2017 – Една кампания на радио FM и с подкрепата на ГРУПАТА СТРИМОНА!

Стримона новини 20.09.2017

Групата СТРИМОНА е партньор на социалната кампания на Радио FM+ „Будител на годината 2017 “, която се организира по случай Деня на народните будители, 1-ви ноември. Фокусът на инициативата е да привлече внимание върху обществени личности и техните каузи, които през изминалата година са извършили стойностни и значими дела със силно духовно послание.

Отборът на ФК СТРИМОНА взе участие в работническия турнир по футбол за “Купата на кмета 2017“ в гр. Петрич .

Стримона новини 04.05.2017

От всички участници, единствено отборът на СТРИМОНА се представи с футболисти работещи във фирмата.
Момчетата ни бяха активни през мачовете и независимо от ежедневната си работа, успяха да запазят сили и за футболния терен.
Отборът е на четвърто място и получи купата за - отбор Феърплей.

Поздравления!